Shine the headlight, straight into my eyes

Ujj vad det rokkar nere från dalen i stan. Hör dock inte om det är Boppers eller Sten & Stanley.

Har tillbringat några trevliga timmar hos Dream. Därefter utfört lite ytlighetssysslor, b la vårdat håret med en hemlighet, lagt en lugnande mask efter för många timmar i solen, gett huden fukt i massor. Målat naglarna. Äppelgröna. OPI´s Green-wich Village. Det är en märklig färg. Man kan inte låta bli att hela tiden kolla på naglarna, och jag kan inte avgöra om färgen är skitsnygg eller skitful. Den är – märklig.

AAAAC30-AfwAAAAAAEaAdw

Har peelat le body och återfuktat det stackars brynta skinnet med en av Demeter (Library of Fragrances)-bodylotion. Eller, calming lotion som de kallar dem. Cucumber. Gooorka! Är ett stort Demeter-fan, men lotionerna är lite odryga och svåra att jobba in i huden. Älskar dock parfymerna och har en halvgedigen samling. Favoriterna är Lavender Martini, Bubblegum och Sex On The Beach. Den sistnämnda ska man inte ha om man inte vill att folk ska komma och sniffa en i nacken. Fölk blir som tokigö! Likadant med Aquolinas bodywater Wild Strawberry. Vad har du på dig, det luktar så gott!

863208-rescaledpic-599x272Det här är nog min favoritskönhetsprodukt all-time. Piel – ”Pelle”, från Bel Col. Hud som silke – japp. Och den luktar så gott så att man vill dränka sigi den. Synd att det inte finns en bodylotion som luktar som Piel.

Nu the nightritual; blåbärste.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: