All it takes is one decision

Gah, har sån jävla ångest över PiP (festival). Hör första bandet spela nu. Lär ju höra allt från balkongen så jag får väl sitta där och lyssna och dricka vin. Eller inte.

Varför jag inte ska gå? För det första är jag pank som en jävla kyrkråtta, jag kommer visserligen bli ”sponsrad” om jag bestämmer mig för att gå, men det känns jättefel.
För det andra finns inte lusten där. Vädret är tråkigt och jag känner bara näe, jag vill inte. Jag ORKAR inte, i allafall inte i 4 dagar i sträck (hell, hade det varit tio år sen så hade jag suttit med vinaren öppnad redan nu, jag hatar att åldras och tappa ork). Inte så många band jag vill se, och de jag vill se har jag redan sett. Jag veeet inte, jag får ångest. För det är så B att skita i det, när man alltid klagar på att det aldrig händer något i den här stan. Jag borde ge mig ut och träffa folk dessutom. Fuck.
Men jag känner mig så in i helvete TORR.
Kanske lördag.

Ikväll ska vi i allafall på grillparty at storkusin. Hela familjen ska dit, och jag kommer givetvis agera lektant. Hihi! L hade messat att Elin blivit så glad att hon slagit kullerbyttor när hon fick veta att vi skulle komma. Haha.
Ska bli kul, och känner jag L rätt kommer det finnas massa rödvin på plats…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: